Απλές και έξυπνες υπηρεσίες από την Generali για τους ασφαλισμένους οδηγους

Στη δημιουργία ενός ανανεωμένου και καινοτόμου “Οδηγού Ασφάλισης”, που στόχο έχει την παροχή ολοκληρωμένης, απλής και ξεκάθαρης πληροφόρησης, υπηρετώντας την αρχή του Smart & Simple που χαρακτηρίζει τον Όμιλό, προχώρησε η Generali.

Σύμφωνα με εγκύκλιο της εταιρίας προς τους συνεργάτες της, ο νέος, χρηστικός “Οδηγός Ασφάλισης”, απαλλαγμένος από αναφορές σε τεχνικούς όρους, διασφαλίζει μια διάφανη επικοινωνία με τον πελάτη, προσφέροντας καθοδήγηση για την καλύτερη χρήση του συμβολαίου, παρέχοντας σε απλή και κατανοητή γλώσσα πληροφορίες που απαντούν σε συχνά του ερωτήματα.

Οι Γενικοί Όροι και οι Ειδικές Διατάξεις βρίσκονται αναρτημένοι στην ηλεκτρονική σελίδα, www.generali.gr, (στην ενότητα Εξυπηρέτηση Πελατών – Τα Συμβόλαια μου), διασφαλίζοντας έτσι την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλους τους πελάτες της εταιρίας. Για τους πελάτες εκείνους που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο, προσφέρεται η δυνατότητα αποστολής των Όρων του συμβολαίου σε έντυπη μορφή στη διεύθυνση αλληλογραφίας τους, μετά από σχετικό αίτημα ενώ πρόσβαση διασφαλίζεται επίσης, για κάθε συνεργάτη, μέσω του Οne View.

Παράλληλα η Generali ανακοίνωσε και την εφαρμογή μιας σειράς ουσιαστικών βελτιώσεων / τροποποιήσεων, που έχουν ως στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών που επιθυμεί να παρέχει στον πελάτη.

Πηγή άρθρου: nextdeal.gr