Επιπλέον παροχές για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής στο ΥΓΕΙΑ!

Εμπλουτίζει και επεκτείνει η Εθνική Ασφαλιστική τις παροχές υγείας προς τους ασφαλισμένους της που θα ισχύσουν στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nextdeal.gr, οι νέες και εμπλουτισμένες παροχές που θα ισχύουν άμεσα για τους ασφαλισμένους με ατομικό ή ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τη Γενική Κλινική ΥΓΕΙΑ και Γενική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ αφορούν:

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής, για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο, στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων της Γενικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ & της Γενικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ σε διάφορες ειδικότητες.

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις ενηλίκων (16 ετών και άνω), αξίας 400€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€.

Επίσης μεταξύ άλλων δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στα εξωτερικά ιατρεία της Γενικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ & της Γενικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ σε διάφορες ειδικότητες στον εκάστοτε εφημερεύοντα ιατρό και προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στα εξωτερικά ιατρεία σε όλες τις υπόλοιπες ειδικότητες με 50% έκπτωση.

Σε ότι αφορά στην παιδιατρική Κλινική ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής θα έχουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο στα εξωτερικά ιατρεία του Παίδων Μητέρα στις ειδικότητες, Παιδιάτρου, Παιδοχειρουργού, Παιδο-ορθοπεδικού και ΩΡΛ. Επίσης δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις παιδιών (έως 16 ετών) αξίας 400€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€. Στις παροχές περιλαμβάνονται ταυτόχρονα, δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στα εξωτερικά ιατρεία του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ στις διάφορες ειδικότητες του – στον εκάστοτε εφημερεύοντα ιατρό. Ακόμα, προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, σε όλες τις υπόλοιπες ειδικότητες με 50% έκπτωση, διαγνωστικές εξετάσεις με προνομιακό τιμοκατάλογο και δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτου και επείγοντος περιστατικού (εισαγωγής), για την περιοχή της Αττικής.

Στη Μαιευτική Κλινική ΛΗΤΩ προβλέπονται μεταξύ άλλων προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στις υφιστάμενες ειδικότητες με 50% έκπτωση και διαγνωστικές εξετάσεις με προνομιακό τιμοκατάλογο για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Τέλος, στα Διαγνωστικά Κέντρα ΥΓΕΙΑ ΝΕΤ Αθηνών (περιοχή Hilton) & Περιστερίου προβλέπονται δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις ενηλίκων (16 ετών και πάνω), κατόπιν ραντεβού σε διάφορες ειδικότητες.

Πηγή: nextdeal.gr

Πηγή εικόνας: left.gr