Lovegreece.com: μια πρωτοβουλία αγάπης για την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Marketing Greece

Με κεντρικό μήνυμα “We believe,we can”, το Lovegreece.com, που δημιουργήθηκε το 2013, αντιστέκεται στα σημεία των καιρών, εμπνέεται από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, και θέτει ως στόχο την ανάδειξη και προβολή των νέων ταλαντούχων Ελλήνων, εντός και εκτός συνόρων.

Επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημιουργικές ομάδες που ξεχωρίζουν για τις πρωτότυπες ιδέες τους, τις υπηρεσίες, τις γνώσεις, τα προϊόντα τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, έχουν την ευκαιρία να προταθούν, επιλεχθούν και παρουσιαστούν μέσα από την ιστοσελίδα του www.lovegreece.com καθώς και να ενταχθούν σε μια διεθνή καμπάνια ενημέρωσης, η οποία θα αξιοποιήσει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ταυτόχρονα δημιουργούνται video/ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, δημοσιεύσεις και αφιερώματα σε διεθνή έντυπα, ενώ παράλληλα διοργανώνονται συνεντεύξεις τύπου, ειδικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις σε τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος, κα Τζίνα Μαμιδάκη δήλωσε σχετικά: «Το LoveGreece.com ιδρύθηκε σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και προώθηση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους και επιτυχημένους Έλληνες. Οι Έλληνες μπορούν. Είναι ικανοί, δημιουργικοί, εργατικοί, εφευρετικοί, αντέχουν στις δυσκολίες, προσαρμόζονται γρήγορα, έχουν ικανότητες, καινοτομούν, και μπορούν να ηγηθούν. Μέσα από το Lovegreece.com επιθυμούμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου προκειμένου να ενισχυθεί η ζήτηση για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες»

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό εγχείρημα που επικεντρώνεται στην δυναμική και στην δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει τους νέους Έλληνες, οι οποίοι αναμφισβήτητα αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο της χώρας μας. Αυτήν ακριβώς την προσπάθεια ανάδειξης της σύγχρονης και δημιουργικής πλευράς της Ελλάδας «αγκαλιάζουμε» στην Marketing Greece, αναδεικνύοντας το έργο του Ιδρύματος, που συμπορεύεται μαζί μας ως προς την προβολή και προώθηση της Ελλάδας» συμπλήρωσε ο κος Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece.

Πηγή άρθρου: Marketing Greece

Πηγή φωτογραφίας: lovegreece.com Facebook page