H AIG προωθεί την οδική ασφάλεια!

Γράφει:
Γιώργος Μούζος

Η AIG προσπαθεί να βελτιώσει την οδική ασφάλεια, εκπονώντας ένα project σε συνεργασία με πελάτες της, ώστε να βοηθήσει κι άλλους οδηγούς να γίνουν πιο συνειδητοποιημένοι στο θέμα της οδήγησης και της ασφάλειας γύρω από αυτήν!

Το συγκεκριμένο project είναι πυλωτικό. Η AIG, αναλύει δεδομένα από τους σένσορες που έχει εγκαταστήσει σε εταιρικούς στόλους και σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, και εν συνεχεία θα τα προωθήσει τους υπευθύνους των στόλων για να δουν πως τα πήγαν οι οδηγοί.

Μέχρι στιγμής αυτό το πρόγραμμα είναι στα σπάργανα, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως όσοι οδηγούν πιο ήπια (χωρίς βίαιες επιταχύνσεις και φρεναρίσματα) έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα.

Τα τροχαία, η κυριότερη αιτία θανάτου!

Τα τροχαία ατυχήματα είναι η κυριότερη αιτία θανάτου σε παγκόσμιο επίπεδο. Η AIG ελπίζει ότι με το συγκεκριμένο project θα μπορέσει με την σειρά της να συμβάλει στην οδική ασφάλεια, ώστε να μειωθεί αισθητά ο φόρος αίματος. Η AIG συμμετέχει σε ένα συνασπισμό επιχειρήσεων, στις οποίες μετέχουν ηγετικές εταιρείες, όπως οι: AB InBev, AT&T, Chevron, Ericsson, Facebook, IBM, iHeartMedia, PepsiCo, UPS, και η Walmart.

Πηγή άρθρου: nextdeal.gr