Generali Hellas: Προγράμματα «lego-style» στις ασφαλίσεις υγείας

Η ασφάλιση υγείας βρίσκεται σε πρώτη ζήτηση όπως μας πληροφορούν και τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Οι πολίτες αναζητούν στα ασφαλιστήρια συμβόλαια των ασφαλιστικών εταιρειών μία εναλλακτική λύση ασφάλισης. Οι ασφαλιστικές εταιρείες από την πλευρά λαμβανομένων υπόψη και των συνθηκών θα πρέπει να είναι έτοιμες να προσφέρουν αυτές τις λύσεις στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η Generali Hellas συναισθανόμενη αυτή την ανάγκη όπως μας λένε τα στελέχη της, διαμόρφωσε απλά και έξυπνα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα προγράμματα της Generali προσφέρουν στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να κάνει μέχρι χίλιους διαφορετικούς συνδυασμούς προκειμένου να διαμορφώσει το ασφαλιστικό προϊόν υγείας που του ταιριάζει. Δεν είναι τυχαίο που τα χαρακτηρίζουν ως προγράμματα «lego-style» αναδεικνύοντας τις δυνατότητες των συνδυασμών που προσφέρουν.

Επίσης τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας της Generali προσφέρουν μία σειρά επιλογών που πρώτη η Generali εισήγαγε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εισαγωγή παροχών Τριτοβάθμιας περίθαλψης που πρώτη η Generali παρείχε στους ασφαλισμένους της από το 2014. Επεκτείνοντας, λοιπόν, το εύρος κάλυψης των κλασικών νοσοκομειακών προγραμμάτων η Generali, προσφέρει μέσω του Medical Safety την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ασφαλισμένου, με πρόσβαση σε κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Έτσι ο ασφαλισμένος μπορεί να απολαμβάνει ολοκληρωμένη προστασία μέχρι και 6 μήνες/περιστατικό μετά τη νοσηλεία του.

Επιπλέον θέλοντας μάλιστα η Generali η ασφαλιστική κάλυψη υγείας που προσφέρει να είναι όχι μόνο πλήρης αλλά και ουσιαστική, διασφάλισε πρώτη την απευθείας κάλυψη του ασφαλισμένου για οτιδήποτε κι αν αυτός χρειαστεί και όσες φορές κι αν κάνει χρήση του συμβολαίου του κατά τη διάρκεια ισχύς του νοσοκομειακού προγράμματος που έχει επιλέξει. Συνάπτοντας συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους υγείας στην Ελλάδα, η Generali εξασφάλισε πρόσβαση σε πρώτης ποιότητας υπηρεσίες για όλους, με προσιτό κόστος και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αλλά η καινοτομία στο σχεδιασμό προγραμμάτων στην Generali δεν σταματά εδώ. Η Generali δίνει επίσης τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να ασφαλίσει ολόκληρη την οικογένειά του με προνομιακό τιμολόγιο, ενώ τέλος προσφέρει κάλυψη προϋπαρχόντων νοσημάτων μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ανάλογα με την πάθηση.

Πηγή: nextdeal.gr