Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος τις ημέρες του χιονιού και περπατήστε αμέριμνοι στο πεζοδρόμιο!

Κρύο, χιόνια και κακοκαιρία κατέκλυσαν όλη την χώρα, ιδιαίτερα όμως σε περιοχές και δρομάκια που «πάγωσαν» από το χιόνι τα ατυχήματα και οι πτώσεις των ανθρώπων αυξήθηκαν εξαιτίας του ολισθηρού εδάφους!

Ως προσωπικό ατύχημα νοείται ενδεικτικά κάθε τυχαίο γεγονός που οφείλεται σε αιφνίδια και βίαιη εξωτερική αιτία, ανεξάρτητη από τη θέληση του Ασφαλισμένου και προκαλεί σε αυτόν μόνιμη, μερική ή ολική ανικανότητα ή θάνατο ή ανάγκη νοσοκομειακής ή εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Μια ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος περιλαμβάνει συνήθως αποζημίωση για απώλεια ζωής, μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα για εργασία, πρόσκαιρη ολική ανικανότητα για εργασία, έξοδα για ιατροφαρμακευτικές δαπάνες εντός και εκτός νοσοκομείου, ημερήσιο επίδομα νοσοκομειακής περίθαλψης κ.α, ανάλογα το πακέτο ασφάλισης και την εταιρεία.

Το ασφάλιστρο ενός συμβολαίου Προσωπικού Ατυχήματος για έναν ενήλικα, κοστίζει ενδεικτικά από 25 ευρώ το χρόνο (και αρκετά λιγότερο!), ενώ δίδονται διάφορες επιλογές κεφαλαίων αποζημίωσης ή και οικογενειακής ασφάλισης, ανάλογα την ανάγκη του ασφαλισμένου, το πρόγραμμα ασφάλισης και την εταιρεία.

Η ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος παρέχεται ακόμα και σε επιχειρήσεις για τους εργαζομένους που απασχολούν, σωματεία, συλλόγους, σχολεία, φροντιστήρια, χιονοδρομικούς και ορειβατικούς συλλόγους, σχολές χορού, κατασκηνώσεις, ομάδες κτλ, με κόστος ενδεικτικά ακόμη και από 1 ή 2 ευρώ το άτομο, ανάλογα το πρόγραμμα ασφάλισης και την εταιρεία.

Όλες οι εταιρείες ενδεικτικά Interamerican, Generali, Axa, Allianz, Eurolife ERB, Ergo-Αγροτική, Εθνική, Ατλαντική Ένωση, Prime, Συνεταιριστική, Μινέττα, Ιντερσαλόνικα, Υδρόγειος, Interasco, Ορίζων, παρέχουν ασφάλιση «Προσωπικού Ατυχήματος» σε διάφορα σχέδια αποζημίωσης και παροχές.

Ενημερωθείτε σήμερα από τον διαμεσολαβητή σας για τα οφέλη μια ατομικής ή και ομαδικής ασφάλισης Προσωπικού Ατυχήματος!

©Μέντωρ Διαμεσολαβητής

Διαβάστε εδώ “Πώς να προφυλαχθείτε από τις πτώσεις λόγω κακοκαιρίας”!

Πηγή άρθρου: nextdeal.gr