MetLife Dental Plus: Εσείς, πόσο συχνά πάτε τα παιδιά σας στον παιδοδοντίατρο;

Μαθαίνοντας από νωρίς στα παιδιά μας, πώς να φροντίζουν επιμελώς τη στοματική τους υγιεινή, τα βοηθάμε να βάλουν τις βάσεις για την καλή τους υγεία στο μέλλον.

Το νέο πρόγραμμα Dental Plus της MetLife, το οποίο παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών εξειδικευμένες στις ανάγκες των παιδιών και μετατρέπει την επίσκεψη στον παιδοδοντίατρο σε μία ευχάριστη εμπειρία.

Συγκεκριμένα προσφέρει, εντελώς δωρεάν:

α) Για παιδιά 12 ετών και άνω: 1 διαγνωστικό και 1 ορθοδοντικό έλεγχο, 1 καθαρισμό δοντιών και 1 απλό σφράγισμα.

β) Για παιδιά έως 12 ετών: 1 διαγνωστικό και 1 ορθοδοντικό έλεγχο, 1 φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.

Παράλληλα, προσφέρει κάλυψη των αναγκών στοματικής υγιεινής των παιδιών σας μέχρι και στο 80% των εξόδων σας, πρόσβαση σε εξειδικευμένους παιδοδοντιάτρους, μεγάλα όρια κάλυψης, ανά γνάθο, τα οποία αυξάνονται σταδιακά, από € 1.500 σε € 2.500, μέσα σε 5 χρόνια, χωρίς απολύτως καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας, απεριόριστο αριθμό επισκέψεων, απουσία αναγκαιότητας προασφαλιστικού ελέγχου ή διαγνωστικών εξετάσεων-εκτός και αν ο οδοντογιατρός το κρίνει απαραίτητο,- καθώς και προνομιακά ασφάλιστρα για παιδιά, ενώ τέλος, η συμμετοχή σας στις οδοντιατρικές πράξεις, συμπεριλαμβανομένων και πράξεων ορθοδοντικής (πχ σιδεράκια) είναι μόλις 20%.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά σε άλλο πρόγραμμα υγείας που έχετε ήδη και διαθέτει κέντρο εξυπηρέτησης που λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα.

Το MetLife Dental Plus Plus είναι ένα νέο πρόγραμμα οδοντιατρικής φροντίδας που κάνει, για τους μικρούς μας φίλους, την επίσκεψη στον οδοντογιατρό… παιχνίδι.

Ξεκινήστε το σήμερα κιόλας με μόλις 12 ευρώ/μήνα!

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, για να σας εξηγήσει τις πολλές δυνατότητες που έχετε.

Πηγή: metlife.gr

Πηγή: nextdeal.gr